HR • EN • DE • FR • RU • JP • IT • ES
  +385 20 75 45 55

Restaurant

Restoran „Kapetanova kuća“, u vlasništvu obitelji Kralj, smješten na rivi u Malom Stonu, u kući u kojoj je u vrijeme Dubrovačke Republike živio kapetan malostonske straže, osim svojom poviješću, već tri desetljeća privlači dobre poznavatelje stonskih specijaliteta i sve one koji uživaju u autohtonoj stonskoj kuhinji, uz bocu dobrog pelješkog vina.

Kušate li kamenice, školjke, rakove, crni rižot, stonske makarule, ekološki uzgojene vlastite poljoprivredne proizvode i proizvode lokalnih proizvođača, upoznate, te se s doprinosom kojeg je obitelj Kralj od 1986. godine, kada je restoran otvoren, dala ne samo Hrvatskoj nego i svjetskoj gastronomiji.
Uz visokokvalitetnu ponudu, povijesno i prirodno okruženje, profesionalnost i gostoljubivost našeg osoblja garancija su Vašeg zadovoljstva, a nama poticaj da budemo još kreativniji i bolji.

Lidija Kralj

CHEF Kapetanove kuće, Mali Ston, Lidija Kralj nije samo zbog prezimena- KRALJICA. Dapače, okićena brojnim priznanjima, a i onim najvećim- povjerenjem gostiju koji tijekom cijele godine pune njenu Kapetanovu kuću- Lidija je prava „umjetnica gastronomije“. Svojevrsni zaštitni znak njene kuhinje su okusi i mirisi južnodalmatinskog podneblja. Svoju ponudu temelji na jednostavnosti i prirodnosti. Gost je mnogih kulinarskih TV emisija i časopisa, zaštitno lice prehrambenih proizvoda.
Vedar duh, ljubav prema kuhanju i dobri suradnici su najvažniji dodaci Lidijinih recepata.

PONUDA DELICIJA
Jela od kamenica
Razna rižota
Domaća tjestenina
Autohtone slastice_____________________________________________________________________________________________________________________________________________
Hotel Ostrea - Mali Ston - e-mail: info@ostrea.hr
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________